Wij kunnen voor u diverse buffetten verzorgen, zowel bij u thuis of in ’t Keernpunt. Onderstaand een overzicht van de meest gevraagde buffetwensen. In overleg is in principe van alles mogelijk. Voor alle buffetten geldt een minimale bestelhoeveelheid van 30 personen.

Borrelbuffet
Het borrelbuffet is speciaal voor groepen die uitgebreid willen borrelen met een buffet voor de lekkere trek. Zo komt iedereen in de benen en wordt het nog gezelliger.
Het bestaat uit: Royale huzarensaladeschotel, stokbrood, kruidenboter, tonijnsalade, kaasplateau, pikant gekruide gehaktballetjes in satésaus en kippenvleugeltjes.

Koud buffet
Bij dit heerlijke buffet leveren we vers gebakken stokbrood en kruidenboter. Alle schalen worden mooi en royaal opgemaakt met diverse sla, fruit, en groente.
Het bevat: Huzarensalade, pastasalade (veg.), zalmsalade, vleeswarenplateau, en div. (gerookte) vissoorten op schaal.
Het koude buffet is uit te breiden met warme aanvullingen zoals o.a. warme beenham met mosterdsaus, kip in kerriesaus, varkenshaas in champignonroomsaus, witte rijst en/of aardappelkroketjes, saté, pikante gehaktballetjes en kippenvleugeltjes.

Dessert
Voor een feestelijke afsluitingen kunt u het buffet uitbreiden met een dessert zoals een vers fruitsalade of vanilleroomijs met warme kersen, advocaat en/of chocoladesaus.

Bekijk hier de prijslijst en mogelijkheden.

Voor meer informatie en bestellingen kunt u langskomen of contact met ons opnemen.